TI-Expo + Conference succesvol verlopen

0
2

Ongeveer 1.000 deelnemers kwamen op twee dagen van het evenement naar de Areal Böhler in Düsseldorf om te weten te komen wat de TI-Expo + Conference 2024 te bieden had. De focus lag op oplossingen en innovaties op het gebied van technische isolatie voor de industrie. Ongeveer 60 uit exposanten uit binnen- en buitenland presenteerden hun aanbod op TI-Expo in de Areal Böhler. Met opvallend veel deelnemers uit China waarvoor een speciale isolatiestraat was ingericht.

GESLAAGDE Samenwerking HANKO – JÖRG

Ook Nederland was op de beurs vertegenwoordigd door o.a. HANKO en JÖRG die op deze toonaangevende beurs, gericht op energiebesparing en CO2-reductie aangrepen om de isolatieprofessionals de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van isolatie en plaatbewerking te laten zien. De stand van HANKO en JÖRG, was ruim opgezet als een ‘werkplaats’ waar het gehele proces – van distributie tot aan verwerking van de materialen – samenkomt op één plek. Deze interactieve opzet bood bezoekers de kans om inzicht te krijgen hoe de producten en diensten van beide familiebedrijven hand in hand gaan. De sfeer was gemoedelijk en de goede samenwerking tussen beide partijen was merkbaar.

Succesvolle deelname

De deelname aan de TI EXPO was een succesvolle zet voor HANKO op meerdere fronten. Niet alleen de stand werd met enthousiasme ontvangen, maar ook de eerste fysieke uitgave van de HANKONEWS krant trok de aandacht. Deze uitgave bood bezoekers van de beurs een kijk op de laatste ontwikkelingen binnen HANKO zelf en de laatste productinnovaties en relevante projecten binnen de technische isolatiebranche. Veel belangstelling was er voor de miniatuur tankopstelling waar naast conventionele isolatiematerialen als lamellendekens innovatieve producten zoals glaswol crepagedekens en Aerogel ‘superisolatie’ werden getoond. Enthousiaste stakeholders uit de tankisolatiewereld wilden graag HANKO eens serieus laten rekenen aan isolatie-rendementen! Een mooie uitdaging!

MABI

Het MABI-team presenteerde enkele innovaties op TI – Expo 2024. Deze omvatten de nieuwe MABI Laser 2 en het nieuwe digitale meetsysteem IsoPlaner evenals de beproefde mechanische snijsystemen of de nieuwste generatie lasertechnologie. Bij MABI vindt de isolatieprofessional de juiste oplossing voor elk budget en elke toepassing. Van de eenvoudige rijgmachine tot het topmodel MABI Bingo 2 EVO met automatische spoelwissel, geïntegreerd etiketteersysteem en nog veel meer. De talrijke innovaties zoals de MABI IsoPlaner – de nieuwe digitale meting, inclusief DirectCut – en de nieuwe MABI Laser 2 lasersnijmachine werden zeer goed ontvangen. MABI dankt alle talrijke gasten voor de goede sfeer en grote belangstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in