maandag, maart 11, 2024
Isolatie Editie Maart 2024

Isolatie4all is een platform voor en over de isolatiebranche in Nederland.

Het platform informeert vier maal per jaar via het magazine Isolatie4all naast het online platform op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Het magazine Isolatie4 all heeft een brede formule en informeert isoleerbedrijven, toeleveranciers, opdrachtgevers, bedrijven in aanpalende sectoren, die nauw samenwerken met isoleerbedrijven, beleidsmakers, opleiders, scholieren en studenten en hen, die geïnteresseerd zijn in de sector. Isolatie4all onderstreept het belang van de isolatiesector als duurzame partner. Goed en vakkundig isoleren biedt grote toegevoegde waarde voor het realiseren van energie, milieu & duurzaamheid doelstellingen. Ook levert het besparingen op bij bedrijfsvoering en biedt de juiste isolatie veiligheid. Isolatie4all inspireert, verbindt en deelt informatie  over de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden in de Isolatiebranche.

Oplage/Bereik: Isolatie.4all heeft een oplage van 3000 exemplaren per editie en bereikt 4x per jaar beslissers op het gebied van thermische en akoestische isolatie voor zowel nieuwbouw als onderhoud in de chemische en petrochemische industrie, utiliteitsbouw, scheepsbouw, offshore, voedingsmiddelen industrie, producenten en leveranciers, adviseurs, installateurs, ingenieursbureaus, trainingsinstituten, scholen, opleidingen en technische diensten. Isolatie.4all bereikt alle leden van de VIB op zowel directie als middel managementniveau en ook opdrachtgevers en partijen, die invloed uitoefenen op de sector; overheden, politiek, belangenbehartigers, etc.

Controlled Circulation: 500 exemplaren worden per editie in een wisselverspreiding verspreid onder installateurs, bouwbedrijven en aanpalende doelgroepen.

Voor advertentiemogelijkheden in combinatie met online campagnes, klik hier

Voor abonneermogelijkheden, klik hier