TI Expo + Conference 2024: voorbereidingen in volle gang voor dit branche-evenement gewijd aan technische isolatie

0
1
TI Expo + Conference 2024

De TI-Expo + Conference vindt plaats op woensdag 20 en donderdag 21 maart 2024 in de Areal Böhler in Düsseldorf. Het evenement is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste ontmoetingsplaats voor de isolatiebranche en biedt producten, oplossingen en toepassingen op het gebied van technische isolatie. Exposanten hebben de mogelijkheid om hun klanten gratis uit te nodigen voor de beurs. De combinatie van conferentie en expo zorgt voor een ideale combinatie van kennisoverdracht en praktische relevantie.

De meer dan 60 exposanten op TI-Expo behandelen alle aspecten van warmte, koude, geluid en passieve brandbeveiliging. Belangrijke onderwerpen zijn energie-efficiëntie en duurzaamheid, kostenbesparingen en amortisatie, planning en advies en systeem- en procesbetrouwbaarheid. De TI-Conferentie vindt eveneens plaats in de Alte Schmiedehalle en is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van TI-Expo.

TI Expo + Conference 2024

TI Conferentie

Op de eerste dag is het programma van de TI-Conferentie vooral gericht op isolatoren en technici en zal het gaan over de huidige situatie in de industrie in Duitsland en Europa. Aan het einde van de eerste beurs- en conferentiedag is er een netwerkavond.

Op de tweede dag is de TI-Conferentie vooral gericht op energie-ingenieurs, gespecialiseerde planners en operators van installaties. De presentaties richten zich bijvoorbeeld op het energiebesparingspotentieel in de bouw, nieuwe normen voor brand- en geluidsbescherming en hoe de energiecrisis kan worden bedwongen.

“Influencer Arena’ en ‘Product Excellence Arena’.

Live isolatiedemonstraties vinden plaats in de Influencer Arena: bij de isolatie-uitdagingen zijn verschillende beïnvloeders uit de branche aanwezig, zoals Todor Gajanovic en Graeme Bell, die samen meer dan 30.000 volgers hebben. Innovatieve productontwikkelingen en nieuwe ontwerpen worden gepresenteerd in de Product Excellence Arena.

TI-Expo + Conferentie – centrale locatie in Noordrijn-Westfalen

De Areal Böhler ligt in Meerbusch op een toplocatie aan de Rijn, en dankzij een directe metroverbinding is de locatie binnen een paar minuten bereikbaar vanaf het centraal station van Düsseldorf of de oude binnenstad van Düsseldorf.

‘Technische isolatie wordt gezien als de sleutel tot het bereiken van energie-efficiëntie, klimaatdoelstellingen en CO2-reductie’

Actuele informatie en tickets zijn te vinden op www.ti-expo.de. Het programma van de TI-Conference is te vinden op www.ti-conference.de.

Woensdag 20 maart,
Openingstijden: 13.00 tot 22.00 uur
Met vliegend buffet vanaf 18.00 uur
Donderdag 21 maart,
Openingstijden: 10uur tot 18uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in