De blog van: Renske Boons

0
3

Renske is Business Manager Benelux bij Goebel en secretaris RTC Recruitment and Training Commission van de FESI.

FESI – Wissel van President

Bij de afgelopen algemene vergadering heeft de officiële wissel van presidentschap plaatsgevonden binnen de FESI. Na 4 jaar heeft Dr. Rudolf K. Jürcke afscheid genomen van de FESI en het stokje overgedragen aan zijn opvolger.

President Dr. Rudolf Jürcke

In 2020 is Dr. Rudolf Jürcke gestart als president binnen de FESI. Een lastige opgave in een lastige tijd. Door verschillende uitdagingen, waaronder COVID 19, is het hem zeker niet makkelijk gemaakt.

Door zijn jarenlange ervaring binnen de markt en bij bedrijven zoals Bilfinger en Kaefer, was hij een zeer geschikte kandidaat voor het presidentschap binnen de FESI. Hij heeft in zijn periode de samenwerking gezocht , veranderingen teweeg gebracht en een positieve invloed gehad binnen de FESI.

De leden van de FESI zijn dan ook dankbaar voor zijn toewijding en werkzaamheden. Dit is tijdens de afgelopen algemene vergadering op een aangename wijze aan hem kenbaar gemaakt. We hebben met een mooi diner, goed afscheid genomen van Dr. Rudolf Jürcke.

De nieuwe President

Thomas-Peter Wilk
Thomas-Peter Wilk

Vanaf 2024 heeft Thomas-Peter Wilk het presidentschap officieel overgenomen.

Thomas-Peter Wilk heeft jarenlange ervaring binnen de industrie en markt en kent de vele uitdagingen, kansen en mogelijkheden. Tijdens de algemene vergadering heeft hij duidelijk uitgesproken zin te hebben in deze nieuwe functie en zeker open te staan voor alle nieuwe ontwikkelingen binnen de branche, het uitdragen ervan zal bevorderen en voldoende kansen ziet binnen de FESI om deze te benutten. Binnen de FESI kijkt men uit naar de samenwerking met de nieuwe President. Wij wensen Thomas-Peter Wilk ook veel succes in deze nieuwe rol!

Tekst en foto: Renske Boons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in