De blog van Renske Boons

0
1
De blog van Renske Boons

Renske is Business Manager Benelux bij Goebel en secretaris RTC Recruitment and Training Commission van de FESI.

Afgelopen oktober was weer een nieuwe editie van de Heat+Power beurs in Den Bosch. Dit is natuurlijk het event voor onze sector om elkaar weer te zien, te spreken en nieuws te delen binnen de markt. Een mooi event in samenwerking met de VIB en alle leden. Maar waarom zijn deze events zo belangrijk?

De blog van Renske Boons

Netwerken, netwerken, netwerken

Een van de leuke kanten van beurzen en events, is natuurlijk de mogelijkheid om te netwerken. De hele isolatie sector is op dat moment bij elkaar en daar moet je natuurlijk gebruik van maken. Niet alleen als bedrijf, maar ook als isolatiemonteur. Welke bedrijven hebben grote projecten? Waar kan jij als isolatiemonteur aan de slag?

Nieuws binnen de sector

De beurs in Den Bosch is natuurlijk ook het moment voor leveranciers om zichzelf te presenteren. Wat is er nieuw binnen de sector? Wat is er veranderd en wat brengt dat voor de isolatie monteur?

Dit is de kans voor iedereen in de isolatie markt om ook de leveranciers te spreken, te zien en te vragen naar de nieuwste producten op de markt.

Samenwerking

Wat vooral naar voren komt tijdens de beurs en zeker tijdens deze afgelopen editie, is de nauwe samenwerking in de sector. Niet alleen tijdens de VIB meeting, maar ook op het VIB plein, wordt telkens duidelijk dat we allemaal de zelfde problemen in de markt herkennen. Tijdens deze beurzen en events, krijgen we de mogelijkheid om de samenwerking tussen alle bedrijven in de markt te zien en te verbeteren.

“Belangrijk om passie en toewijding te delen”

Als ik een ding heb geleerd van de isolatie sector, is dat deze samenwerking er is! De passie van de bedrijven en de toewijding aan de sector komen telkens weer naar voren. Daarom is het belangrijk om dit soort events te blijven behouden.

Komt u volgend jaar weer? Hopelijk tot dan!

Tekst en foto: Renske Boons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in