maandag, juni 19, 2023
Home De blog van De blog van Renske Boons

De blog van Renske Boons

Kampioenschappen

Renske is Business Manager Benelux bij Goebel en secretaris RTC Recruitment and Training Commission van de FESI.

Hoe leuk is het om deel te mogen nemen aan kampioenschappen? Om te laten zien wat je kan en hoe goed je erin bent?

Dat mogen onze isolatiemonteurs dit jaar doen op de Europese isolatiekampioenschappen in Duitsland.

De kampioenschappen zijn terug

De wedstrijden zijn een paar jaar weggeweest, maar in 2023 wordt er weer een nieuwe wedstrijd georganiseerd. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de teams zijn bijna bekend.

Ook Nederland is weer vertegenwoordigd op deze kampioenschappen en mag het opnemen tegen verschillende teams uit meerdere Europese landen. Een mooi evenement, waarbij de kennis en kunde van de isolatie professional onder de loep wordt genomen.

Waarom zo belangrijk?

Deze kampioenschappen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel binnen de industrie. De isolatiemonteur mag sowieso al trots zijn op het werk, de kennis en de kunde. Met deze kampioenschappen laten we zien hoe belangrijk het werk is, specifiek het werk is en wat het allemaal inhoudt. En het is niet niks als je natuurlijk naar huis gaat met de titel: “Beste isolatie Monteur van Europa 2023”.

Met deze wedstrijden zetten we niet alleen de baan, maar ook de monteur in the picture, want zoals eerder vermeld, dat mag wel vaker gebeuren.

De eerste kampioenschappen sinds enkele jaren. Dat brengt nieuwe technieken, ideeën en mogelijkheden met zich mee. Het zal er dus iets anders uit zien dan voorheen, maar met een goed doel.

Hoe bekender de kampioenschappen, hoe bekender de isolatie markt wordt en hoe bekender de isolatiemonteur wordt en dat is natuurlijk het doel!

En wie weet mogen wij ons ooit aansluiten bij grotere wedstrijden, zoals de Euroskills.

Maar laten we eerst beginnen bij deze wedstrijd. Het evenement voor onze industrie is terug, de Europese Isolatie Kampioenschappen!

Tekst en foto: Renske Boons

- Advertentie -

Meest gelezen

Het belang van brandwerende producten

Brandwerende producten zijn speciaal ontworpen materialen en constructies die de verspreiding van vuur vertragen of voorkomen. Ze worden gebruikt om brandcompartimenten te...

Isolatie in ruimtevaartcapsules: de sleutel tot de veiligheid van de astronauten

De isolatie van ruimtevaartcapsules is een van de meest cruciale aspecten van het ontwerp en de constructie van ruimtevaartuigen. Het biedt niet...

Hanko familiebedrijf met passie voor technische isolatie

Dit jaar staat bij HANKO alles in het teken van het 45-jarig bestaan. Wat 45 jaar geleden begon als kleine leverancier van...

Samenwerken over de partijen heen

Samenwerking met de opdrachtgever… lang niet altijd krijgt die de vorm zoals je je dat wenst. Dat er wel degelijk een nauwe...