B+M Isol officieel geopend

0
1

Op 17 maart 2023 was er een fantastisch feest in het pand van B+M isol in Ridderkerk. Wat helemaal omgetoverd was tot feestlocatie. Vanwege corona en het overlijden van de oprichter/ eigenaar van Baustoff+Metall Wolfgang Kristinus werd de opening op 1 juli 2022 uitgesteld en uiteindelijk op 17 maart feestelijk geopend. Vanaf 17.00 uur druppelden de eerste genodigden, relaties en leveranciers, binnen en werden ze ontvangen met heerlijke drankjes, cocktails en hapjes. Rond de klok van 19.00 uur vond de officiële opening plaats.

In de openingstoespraak heette vestigingsleider Michel Jacobs iedereen van harte welkom namens B+M isol Nederland en gaf het woord aan algemeen directeur Joël Neves die blij was met de grote opkomst. “Ik zie mensen die ik dertig jaar geleden heb leren kennen en mensen die ik sinds kort ken. Het leuke van deze branche is dat iedereen elkaar kent. Want onze business is tenslotte een business waar je het moet hebben van relaties en vrienden. Je kunt natuurlijk wel een mooi pand neerzetten met een ERP systeem en er goederen inzetten, maar business doe je met mensen. Ik ben hier nu ruim drie jaar werkzaam als algemeen directeur en had natuurlijk al wat ervaring in de technische isolatie. Er is mij gevraagd of ik in staat zou zijn om met de juiste mensen een divisie kon opzetten gericht op technische isolatie. Ik zei dat ik daar wel kaas van gegeten heb en kende ook een aantal mensen die dit avontuur met mij wilde aangaan. Daarnaast hebben we vanaf het begin het vertrouwen van de leveranciers gekregen. Daarbij speciale dank aan Michel Jacobs, de man die de drijvende kracht is van dit bedrijf en niks te veel is. Hij staat samen met het team bij wijze van spreken 24 uur per dag klaar staat om alle relaties waar mogelijk te ondersteunen. Wat energie heeft die jongen. Daar heb ik nooit aan kunnen tippen.”

Trots op samenwerking

Vervolgens blikte Michel Jacobs terug op de start van het bedrijf op 1 september 2020. Hierbij benoemde hij in het speciaal het harde werk van Jan Mostert, Joël Neves, Mark, Martin en niet te vergeten Wim Zoetmulder die de vestiging hebben opgestart en vormgegeven tot wat het nu is. Uitgegroeid tot een specialist op het gebied van technische isolatie met niet alleen een filiaal in Ridderkerk maar ook in Den Bosch en Zoeterwoude. Michel sprak een speciaal dankwoord uit naar alle relaties die B+M isol die van begin af aan het vertrouwen hebben gegeven. Hij gaf aan uitermate trots te zijn op het team bestaande uit accountmanager HVAC en Utiliteit Jan Mostert, technisch adviseur Wolfgang van Loo, verkoop binnendienstmedewerkers Elianne en Bart, teamleiders magazijn Martin, Johan en Dennis en chauffeur/magazijnmedewerkers Mark, Semmy en Bas. Zij zetten zich elke dag in voor onze relaties. Tenslotte bedankte Michel de sponsoren Rockwool, Isover, Promat, Kingspan, Armacell, SVT, Knauf en Merford voor het vertrouwen en de ondersteuning.

Na al deze plichtplegingen werd B+M isol officieel geopend door Rotterdammer Roel Pot die de aanwezigen een lesje Rotterdamse woordjes bijbracht
Na al deze plichtplegingen werd B+M isol officieel geopend door Rotterdammer Roel Pot die de aanwezigen een lesje Rotterdamse woordjes bijbracht

Het slotwoord was voor Group Managing Director Christian Sperr (Baustoff+Metall International) die speciaal voor deze gelegenheid uit Oostenrijk was overgekomen. In zijn toespraak stond hij nog even stil bij het overlijden van Wolfgang Kristinus (eigenaar/ oprichter) die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van Baustoff+Metall. Daarnaast dankte hij de relaties voor het vertrouwen dat B+M isol geniet. Tevens benoemde hij hoe bijzonder hij het vindt hoe de band en samenwerking tussen B+M isol en haar relaties verloopt.

Tekst: Loet van Bergen Foto’s: Heijblom Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in