Blog van Mohamed Lagmouchi

0
1

 Hij is 33 jaar oud en sinds augustus is hij vestigingsmanager bij het onlangs geopende Hanko GmbH in Hagen (Duitsland)

Hoe ben je in deze functie terecht gekomen bij Hanko?

Ik ben al zo’n 12 jaar werkzaam in de isolatiebranche en zocht een nieuwe uitdaging. De meeste ervaring heb in de verkoop binnendienst opgedaan, waar ik in de loop der tijd aan veel interessante projecten heb meegewerkt.  Toen de functie van vestigingsmanager bij Hanko GmbH in Hagen voorbij kwam, heb ik meteen gesolliciteerd en met succes. 

Ik ben erg blij met deze mooie uitdaging bij Hanko. Ik kijk uit naar een zeer mooie, lange tijd bij de Hanko Family en wens elke klant en partner een langdurige samenwerking voor de toekomst.

Wat is jouw rol bij Hanko?

Als vestigingsmanager is het mijn taak om onze locatie in Hagen op te zetten. Ik breng het grootste deel van mijn tijd op de weg en bij klanten aan tafel door. Samen met collega Mustafa Al Hassani op de binnendienst en alle ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Breda gaan we dit tot een succes maken!

Waarom heeft Hanko een vestiging in 

Duitsland geopend?

Met de opening van de vestiging in Hagen zet Hanko verdere stappen in de versterking van haar Duitse activiteiten. We kijken continu naar nieuwe markten en het versterken van een markt waar we al actief zijn. Vooral in de tijd van Corona is het belangrijk om vooruit te kijken en niet stil te zitten. 

De keuze om naar Duitsland uit te breiden was snel gemaakt, want er is erg veel vraag naar onze producten vanuit Duitsland. Daarnaast zijn we al jaren aanwezig op de Duitse markt en Duitse beurzen. We merkten dat onze klanten graag persoonlijk contact ter plaatse hebben. Dit werkt natuurlijk alleen met een zeer goede Duitse klantenservice, uitstekende partnerships met leveranciers en goede ondersteuning vanuit Nederland.

Zijn er veel verschillen tussen de Nederlandse en Duitse Isolatiebranche?

Mijn eerste ervaring is dat er in Duitsland andere producten worden verwerkt dan in Nederland. Daarnaast zijn de projecten in Duitsland vaak van groter volume. In Nederland worden er wel sneller innovatievere isolatieproducten gebruikt.

Bij vragen of projecten in Duitsland ben ik bereikbaar op 0049 176 – 56626874 of per mail m.lagmouchi@hankogruppe.de.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in