Willems Boven-Leeuwen: Specialist in staal, rvs en aluminium

0
1

Eens kijken hoe anderen innoveren, hun bedrijf runnen of met klanten omgaan. In deze rubriek “Kijkje over de schutting” beschrijven we in elke editie een trend. Innovatie, andere sector of frisse blik op ondernemen.

Al ruim 65 jaar is Willems Boven-Leeuwen dé partner voor constructies met staal, rvs en aluminium. Het bedrijf levert constructies en toepassingen in staal, roestvast staal en aluminium. Daarnaast is Willems Boven-Leeuwen specialist in piping & equipment voor de scheepvaart en in de bouw van aluminium casco’s. Vaak zijn dat opbouwen voor grote jachten, waarvan Willems er in de afgelopen twintig jaar al ruim zestig stuks heeft geleverd.

Marvel van der Wielen

Voortraject

Marcel van der Wielen, Commercieel Manager bij Willems vertelt: “Al in het voortraject betrekken we isolatiepartners bij onze projecten. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Franssen Isolatiebedrijf, bijvoorbeeld bij projecten als de aanleg van een stoomleiding voor ARN Nijmegen, de fabricage van een leidingbrug voor Aspen in Oss en bij de productie van diverse druktanks voor de industrie.”

“Ook met isolatiepartners gaan we graag langdurige verbintenissen aan”

Samenwerking betekent communiceren

De projectmatige aanpak van Willems kenmerkt zich door een sterke borging van alle projectstappen en de directe communicatie met alle partijen. Van der Wielen: “Een expliciete en uitgebreide evaluatie op alle niveaus met de klant gedurende het project is ook kenmerkend voor onze aanpak. We gebruiken het contact met de ketenpartners om onze dienstverlening continue te verbeteren, zodat er een solide basis aanwezig is voor langdurige verbintenissen, ook met isolatiepartners.”

Isolatie

De link naar thermische isolatie is met name voor de afdeling Piping & Equipment gemakkelijk te leggen. “Delen van gemaakt leidingwerk moeten immers met regelmaat geïsoleerd worden. Wij maken daarbij gebruik van de specialistische kennis van isolatiebedrijven. Die kennis kan ook van pas komen bij het productieproces van de afdeling en kan leiden tot samenwerking bij specifieke projecten.”

Kennis en ervaring

“De kracht van Willems is de kennis en kunde van onze medewerkers. Vakkundig inzicht in de mogelijkheden binnen de bestaande situatie en het professioneel inmeten geven ons bedrijf en de klant een sterke startpositie. Montage vindt altijd in eigen beheer plaats en in nauw overleg met de opdrachtgever. Een grote dosis ervaring en kennis en een mentaliteit van aanpakken en meedenken staan daarbij centraal. (Isolatie)partners van Willems kunnen weer van onze kennis gebruik maken en dat levert dus een win/win-situatie op.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in