Studio Veldhuis officieel geopend!

0
1

Op 1 februari 2023 is Studio Veldhuis officieel geopend in het iTanks kantoor in het Directiegebouw op RDM! Ter ere van Leo Veldhuis, grote kracht van de isolatiebranche en de industrie. In Studio Veldhuis neemt iTanks podcasts op aan het prachtige meubilair waar Leo, zijn vader én zijn opa nog aan hebben gewerkt. Tom Mulder ging met Leo in gesprek en vroeg naar zijn Techniektrots!. Luister de podcast via bijgaande link op spotify: https://lnkd.in/eNMX2tDw

REMONDIS Maintenance & Services B.V. neemt Wiko Isolatietechniek en Steigerbouw over

Het bedrijf breidt daarmee haar activiteiten in Nederland uit.
Wiko Isolatietechniek en Steigerbouw is al 55 jaar een belangrijke speler in de isolatiessector en aanwezig in industriële sectoren zoals petrochemie, chemie, energie, food, jachtbouw, scheepsbouw, offshore en op- en overslag voor het uitvoeren van nieuwbouw-, renovatie- en/of reparatiewerkzaamheden. Hierdoor is Wiko, met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam en 150 medewerkers, een passende aanvulling op de activiteiten van REMONDIS in Nederland.
De directie van Wiko zal ook na de overname met dezelfde visie en servicegerichtheid leiding blijven geven aan de organisatie.
De directies van beide ondernemingen hebben op eind vorig jaar de overnamecontracten ondertekend en zien met veel vertrouwen deze samenwerking tegemoet.

Kennis sessie: Passieve Bouwkundige Brandpreventie

Van der Hoek Brandwerende applicaties B.V. is een specialist met een zeer ruime ervaring en uitgebreide kennis in de applicatie van passieve bouwkundige brandpreventie.

Samen met partner SVT Products BV worden de brandwerende applicateurs regelmatig op de hoogte gehouden van de laatste innovaties en wordt er nieuwe kennis opgedaan op het gebied van passieve bouwkundige brandpreventie op de locatie van SVT Products.

Op deze manier blijft men altijd ‘’up to date’’ van de laatste ontwikkelingen en kunnen opdrachtgevers op de juiste wijze bediend blijven met een totaalconcept inzake bouwkundige brandpreventie.

Geslaagd open huis Jörg Machines BV

Die dagen lang waren de deuren geopend voor eenieder die een kijkje wilde nemen achter de schermen bij Jörg Machines. Naast het uitgebreide assortiment aan machines deelden zij ook de vele nieuwe ontwikkelingen binnen de branche.

Grote aantallen nieuwsgierige bezoekers mochten zij ontvangen. Jörg bedankt eenieder voor de de mooie dagen met een leuke terugblik op LinkedIn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in