OOI is met werkgevers in gesprek

0
1

Loopbaancoaching voor werknemers

Zijn jouw werknemers nog fit en vrolijk aan het werk? Hebben zij doorgroeimogelijkheden en hoe ziet hun baan er in de toekomst uit? Vragen waar je je als werkgever mee bezig houdt en ook voor de werknemers van groot belang. Je wilt graag dat je werknemers met plezier voor je (blijven) werken en dat de betrokkenheid van je werknemers bij het bedrijf groot is.

In samenwerking met FNV, CNV en De Unie biedt OOI loopbaancoaching aan. De loopbaancoach helpt de werknemers met vragen zoals:

  • Hoe kan ik mijn talenten verder ontwikkelen?
  • Hoe blijf ik met plezier naar mijn werk gaan?
  • Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé?
  • Hoe blijf ik mijn werk professionee uitvoeren?

Loopbaancoaching werkt en zorgt ervoor dat werknemers enthousiast naar het werk (blijven) gaan.

RIE nodig? Zet niet meteen een dure adviseur in!

Als werkgever wil je er alles aan doen om je medewerkers zo veilig en gezond mogelijk te laten werken. Een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) is hierbij erg behulpzaam. Voor de Isolatiebranche is een op maat gemaakte RIE beschikbaar, die met enkele aanpassingen geschikt is voor je bedrijf en die voldoet aan de kaders van de inspectie. Via OOI kunnen isolatiebedrijven een inlogcode krijgen om met deze RIE aan de slag te gaan.

Een dure externe adviseur is vaak niet nodig

Wij snappen dat het werken aan de RIE geen dagelijkse taak is voor een ondernemer. We horen vaak dat ondernemers dan kiezen voor het inzetten van een externe adviseur die eigenlijk niet veel anders doet dan de RIE die voor de sector beschikbaar is invullen. En wat wij ook te horen krijgen is dat veel ondernemers dat eigenlijk zelf ook prima kunnen. En kom je er niet uit? Dan kun je nu gebruikmaken van Arboadviseurs via ArboTechniek. De adviseur gaat niet de RIE voor je invullen, maar kan je wel helpen bij het beantwoorden van vragen waar je niet helemaal uitkomt.

Ga je aan de slag met veilig en gezond werken en wil je de RIE voor jouw bedrijf klaarmaken? Kijk dan eerst wat de branche al voor je heeft geregeld waar je kosteloos gebruik van kan maken.

Kijk voor meer informatie op
www.arbotechniek.nl

Save the date, 29 februari

Op donderdag 29 februari 2024 organiseert OOI een interessante coverworkshop voor vrouwen die werkzaam zijn in de isolatiebranche. Ben jij werkzaam in de branche als HR medewerker, administratief medewerker, isolatiemonteur of in welke functie dan ook, schrijf deze dag dan alvast in je agenda! Het wordt een interessante en leuke dag. Je werkt samen aan je persoonlijke ontwikkeling en aan het einde van de dag krijg je een concreet en blijvend eindproduct mee. Meer informatie over deze dag ontvang je snel!

Cursusagenda 2023

Opmeten Industrie Kort (4 dagen)
4, 11, 18 & 25 oktober

Verwerker Armaflex 1 (1 dag)
5 oktober

Basistraining isolatiemontage industrie/ utiliteit (4 dagen)
12, 13, 19 & 20 oktober

Kennismaken met isolatietechniek (1 dag)
26 oktober

Verwerker Armaflex 2 (2 dagen)
2 & 3 november

IMI (21 dagen)
Startdatum in overleg

IMI-A
Startdatum in overleg

Hercertificering IMI en IMI-A (2 dagen)
Datum in overleg

Communicatietraining (4 dagdelen)
Datum in overleg

Kijk op de website
ooi.nl voor een
actueel overzicht
van de cursussen.

Contact?

Pottenbakkersweg 9
3449 HZ Woerden
Tel. 0181 – 659555
info@ooi.nl
Linkedin: #OOI Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Isolatie

www.ooi.nl / www.mijnOOI.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in