Maak de stap naar duurzaam bouwen met spuitschuimisolatie

0
1

Een duurzamere woning begint met de juiste manier van isoleren. Spuitschuimisolatie biedt in dat verband de beste mogelijkheden. Het kan je klanten helpen om tot wel 56 procent te besparen op de energierekeningen*.

ZOMER EN WINTER VOORDELEN

Houdt dit product een huis in de winter aangenaam warm, in de zomer zorgt het voor een koel binnenklimaat door de warmte buiten te houden. Spuitschuim gaat bovendien tientallen jaren mee en is volledig ongevoelig voor verrotting of schimmels. Verder zal spuitschuimisolatie, eenmaal aangebracht, nooit verzakken of losraken. Een optimaal product dus voor isolatie-experts die werk willen maken van een groenere wereld.

DUURZAAMHEID

Wat doen wij als Huntsman Building Solutions aan duurzaamheid? Om te beginnen, creëren we minder afval met ons isolatieproduct. Met HBS-spuitschuimisolatie vervang je verschillende isolatiematerialen met één enkel product. Spuitschuimisolatie is daarnaast erg duurzaam. Je hoeft het materiaal maar één keer aan te schaff en en te installeren,
waarna het jarenlang niet meer vervangen hoeft te worden. Het behoudt namelijk zijn isolerende eigenschappen, ook op de lange termijn.

WE ZIJN TROTS

op de erkenning voor onze milieuvriendelijke producten van verschillende professionele Europese instanties:

  • BBA®-certifi ceringen
  • KIWA®-certifi ceringen
  • M1®-certifi ceringen
  • Byggvarubedömningen
  • CE-markering
  • CSTB®/WTCB

Meer weten of ook isolatie-expert worden?
Scan de Qr code

*Gebaseerd op een onderzoek onder leiding van de Scott Sutherland School of Architecture and Built Environment van de Robert Gordon University, de Heriot-Watt University en Icynene (nu bekend als HBS) in september 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in