FLAMRO Fire stop systemen: Passieve brandbeveiligingsproducten en toepassingen

0
2

Onder de naam FLAMRO presenteert de svt Group of Companies een efficiënt en hoogstaand assortiment aan brandwerende afdichtingsproducten voor de constructiemarkt in heel Europa.

Als technische verkooporganisatie binnen de groep hebben wij maar liefst zes eigen fabrieken achter ons staan voor de productie van ons assortiment, en met een team van 25 mensen in productmanagement, centraal techniek en testlaboratoria kunnen we terugvallen op een kennisbank op elk vlak.

Informatieplatform

Met ons informatieplatform hebben we een servicecentrum opgebouwd dat voorziet in de behoefte van vrijwel ieder segment of type klant. De informatie bestaat uit een mix van Duitse pünktlichkeit en een nuchtere Nederlandse aanpak.

Service

Dat servicepakket bestaat uit montage instructies met detailtekeningen en een directe verwijzing naar de juiste ETA-rapportpagina, montagevideo’s, trainingen, presentaties en opleidingen, een digitale product selector en de logboek manager voor werkvoorbereiding projectcoördinatie en logboek-oplevering.

Just in time

Wat logistiek betreft zorgen we ervoor dat montagebedrijven onze materialen just-in-time op ieder gewenst adres in Nederland ontvangen.

Kortom, in svt – Flamro vindt u een betrokken en betrouwbare partner voor oplossingen, producten, technische ondersteuning én advies voor het brandwerend afdichten van sparingen en doorvoeringen.

(Wist u overigens al dat FLAMRO met mooie testresultaten ook oplossingen biedt voor het brandwerend afdichten van doorvoeringen in CLT wanden en vloeren (houtbouw) en in sandwichpanelen?)

svt Products BV
Facetlaan 55 | 2665 NR Bleiswijk | T: +31 (0)10 727 10 44 | www.svt-products.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in