Domstad Isolatietechniek: Ervaring en vakmanschap

0
1

Domstad Isolatietechniek BV bestaat sinds 1958. De vader van de huidige directeur, Ko van Beurden,  heeft het bedrijf opgericht onder de naam van Beurden Isolatie. Ko van Beurden heeft het bedrijf van hem overgenomen en is verder gegaan onder de naam Isolatiebedrijf Domstad, tegenwoordig al wat jaren Domstad Isolatietechniek B.V. 

Activiteiten

De werkzaamheden van Domstad Isolatietechniek B.V. zijn voornamelijk gericht op het isoleren van thermisch (koud/warm), akoestische isolatie en brandwerende doorvoeringen. In de 33 jaar is het netwerk van opdrachtgevers sterk vergroot en inmiddels staat de teller al op circa 40. Dat is iets waar men bij het bedrijf zeker trots op is. Domstad Isolatietechniek werkt met een vaste club van acht vaste krachten, aangevuld met zzp-ers, afhankelijk van de drukte.

Man van de praktijk

Directeur Ko van Beurden is een vakman in hart en nieren. Hij is erg creatief op het vakgebied van isoleren en weet altijd een oplossing. Zoon Stef: “Ook is hij echt een ondernemer van de oude stempel. ‘Niet lullen maar poetsen’ is zijn devies. Hij is dan ook een echte man voor de werkplaats; kantoorwerkzaamheden zijn niet echt zijn favoriete bezigheden.”

“Domstad Isolatietechniek realiseert de meest effectieve isolatieoplossingen op maat”

Continuïteit

Stef is inmiddels de 3e generatie in het familiebedrijf. “Ik werk al sinds 1999 mee in het bedrijf, tot 2010 als isoleerder. Ik heb het vak van mijn vader en de oude garde geleerd, dat waren mooie tijden. Ik merkte echter dat ik het regelen en aansturen ook een mooie uitdaging vond. Daarom ben ik vanaf 2010 gestart als bedrijfsleider. Vanaf de verhuizing naar ons huidige bedrijfspand in 2011 ben ik er op kantoor bijgekomen om mijn vader bij te staan in de werkzaamheden daar. Op een geleidelijke manier heb ik steeds meer taken van hem overgenomen, zodat mijn vader de klusjes kan doen waar hij nog steeds gelukkig van wordt. Per december 2020 ben ik toegetreden tot de directie. 

Onderscheiding

De onderscheidende kracht van Domstad Isolatietechniek komt met name voort uit het snel kunnen handelen. Stef: “We zijn als bedrijf bijzonder flexibel, omdat zowel mijn vader als ik bijspringen waar en wanneer dat nodig is. Heldere communicatie en duidelijke afspraken zijn voor ons erg belangrijk. Zeker in de huidige tijd, waar veel van opdrachtgevers wordt verwacht, zijn korte lijnen immers van toegevoegde waarde. Onze instelling is sterk servicegericht; de klant is hier nog altijd koning. Wij denken graag mee over de meest effectieve isolatieoplossingen en realiseren die op maat.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in