dinsdag, januari 25, 2022
Home Blog Martijn Blog van Martijn de Lint

Blog van Martijn de Lint

Wie is Martijn de Lint?
Een 29 jarige sportieve Zevenbergernaar.  In mijn vrije tijd beoefen ik verschillende hobby’s zoals hockey en fitness. Daarnaast ben ik nogal een voetbal fanaat en kijk ik veel wedstrijden. Om de rust op te zoeken ga ik ook graag af en toe vissen. Na mijn studie Bedrijfskunde ben ik direct in de technische isolatie wereld terechtgekomen bij de producent Knauf Insulation en heb ik veel kennis opgedaan. Bij het binnenlopen van grote gebouwen kijk ik meestal wat voor isolatiematerialen er gebruikt worden en als ik bouwprojecten zie denk ik vaak al na over wat ik ervoor zou kunnen betekenen. Ik ben momenteel alweer 7 jaar werkzaam binnen deze branche en heb het erg naar mijn zin.

Hoe kom je in deze functie bij Hanko terecht?
In het verleden heb ik bij Knauf Insulation als medewerker binnendienst en vervolgens in de buitendienst veel contact gehad met Hanko. Ik heb altijd zeer prettig met Hanko samengewerkt en hen gezien als zeer betrouwbare partner. Na een tussenstap ben ik bij Hanko gekomen, waar ik nu 7 maanden in dienst ben. Vanaf dag 1 voel je je thuis. Het voelt aan als één grote familie. Iedereen is enthousiast  en heeft een passie voor isolatie. Service staat erg hoog in het vaandel.
 
Wat is je eerste indruk van de isolatiebranche?
De isolatiebranche is een zeer uitdagende branche en misschien ook wel een onderschatte branche. Energiebesparing en CO2-uitstoot zijn op dit moment erg belangrijk. Het is daarom van belang dat de installaties en fabrieken goed geïsoleerd worden. Door de juiste isolatie te gebruiken kunnen we hierin al een verschil maken. Dit soort dingen maken het werk leuk en uitdagend. Geen enkele dag is hetzelfde omdat je bij veel verschillende projecten betrokken bent, van groot tot klein. 
 
Hoe keek jij aan tegen werken in de techniek?
Ik vond altijd al dat techniek een belangrijk onderdeel is en het zal dan ook altijd blijven bestaan. Het interessante aan werken in de techniek is dat het zich steeds weer ontwikkeld. Hierdoor is het steeds weer een uitdaging, maar blijft het vooral ook interessant om de klant te helpen met een specifieke oplossing. 
 
Hoe kijk je aan tegen het gebruik van social media inde technische sector?
Het gebruik van social media in de technische sector is een erg belangrijke tool! Op deze manier kun je bijvoorbeeld het belang van het gebruik van goede isolatie meer onder de aandacht brengen. Door social media hiervoor te gebruiken is het bereik ervan ook veel groter en kan het meer effect geven. Bij Hanko zijn wij hier ook druk mee bezig. Wij werken eraan om het mogelijk te maken om via onze webshop te bestellen. Maar het blijft natuurlijk altijd mogelijk om advies te vragen aan onze experts.
Persoonlijk contact blijft heel belangrijk, Ik kom graag langs om ons totale isolatie, brandwering en metaal pakket waaronder Isover, Kaimann, Mulcol en Knauf toe te lichten. Bij vragen ben ik altijd bereikbaar 06-83667345 of per mail martijn@hanko.nl!
 

- Advertentie -

Meest gelezen

5 Vragen aan….Hans Koole

Hans Koole is sinds 2014 onafhankelijk voorzitter van VIB. We vroegen Hans om een terugblik op het afgelopen jaar, een blik op...

Projectmanagement. Omgaan met de opdrachtgever

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering van de VIB op de beurs Industrial Heat and Power gaf André van Berkel, contractmanager bij SPIE...

Betrouwbaarheid op lange termijn is van het grootste belang

De belangrijkste taak van elke thermische isolatie van koelapparatuur is het voorkomen van condensvorming op leidingen en andere componenten. Aan deze eis...

Op pad met Remon Franssen van Franssen Groep

Remon Franssen nam het isolatiebedrijf in 2001 over van zijn vader René. “Hij werkte op de scheepswerf in Deest, daar werden toen...