Armacell introduceert een nieuwe firestop portfolio ArmaProtect

0
1
Armacell introduceert een nieuwe firestop portfolio ArmaProtect

Deze nieuwe ArmaProtect reeks is ontworpen om veilige omstandigheden te bieden in geval van brand. Bij brand hebben installaties een aanzienlijke invloed op de veiligheid in gebouwen. Leidingen, kanalen en elektrische kabels dringen brandcompartimenten binnen en vormen zo een pad waarlangs vlammen en rook zich kunnen verspreiden. Met de componenten van de nieuwe reeks ArmaProtect brandstopsystemen kunnen kabels, leidingen en gemengde en meervoudige doorvoeringen in brandmuren en vloeren op betrouwbare wijze worden afgedicht. Met de nieuwe ArmaProtect brandstopreeks wordt het veiligheidsniveau in gebouwen verhoogd en eigendommen beschermt. ArmaProtect is wereldwijd goedgekeurd en getest als system in overeenstemming met EN- en UL-testnormen.

Meer informatie is te vinden op armacell.nl

Arbeidsduurverlenging terug op cao-tafels in strijd tegen arbeidsmarktkrapte’

Méér werken is voor de korte termijn de belangrijkste maatregel om de grote maatschappelijke problemen als gevolg van de extreem krappe arbeidsmarkt terug te dringen en te zorgen dat de werkdruk beheersbaar blijft voor iedereen. Daarom moet arbeidsduurverlenging weer vaker onderwerp van gesprek in bedrijven en aan de cao-tafels worden.’ Dat zeggen MKB-Nederland, VNO-NCW en AWVN. Volgens de ondernemersorganisaties, die de afgelopen maanden met aangesloten branches en bedrijven in een taskforce een eigen ‘doe-agenda’ hebben opgesteld, ligt de bal daarvoor voor een groot deel bij werkgevers en werkenden zelf. ‘Daarbij snijdt het mes aan twee kanten: we lossen een deel van het krapteprobleem op en het is goed voor de koopkracht van werknemers, nu het leven in korte tijd fors duurder is geworden.’

Armacell introduceert een nieuwe firestop portfolio ArmaProtect

Kooltherm prestatie in lijn

Per 1 juli trekt Kingspan de prestaties van alle Kooltherm producten in hun assortiment gelijk en op het niveau van de lambda-waarde die momenteel in de Kooltherm fabrieken bereikt kan worden. Dat betekent dat van alle Kooltherm producten die in de fabrieken in Tiel en Jönköping worden geproduceerd, de gedeclareerde thermische geleidbaarheid (λD) voor alle dikten 0,021 W/(m·K) wordt, in overeenstemming met de CE-markering. Deze verandering heeft alleen effect op Kooltherm producten met een dikte van 50 tot en met 120 mm. De producten die voor 1 juli geproduceerd zijn, behouden de huidige gedeclareerde thermische geleidbaarheid (λD) van 0,020 W/(m·K). Met deze stap garandeert Kingspan de gelijke prestatie en extra capaciteit voor onze Kooltherm producten vanuit onze nieuwe fabriek in Zweden.

Merford wint de Gouden Decibel Awards 2022 met NoiseTrap® Blox

De akoestische oplossing NoiseTrap® Blox werd het best beoordeeld vanwege de effectieve demping in de lagere frequenties, de makkelijke handelbaarheid en de herbruikbaarheid. NoiseTrap® Blox is specifiek ontwikkeld voor een brede range aan toepassingen. De elementen zijn geschikt voor situaties waar grote luchthoeveelheden via een opening wenselijk zijn en waar de inbouwruimte beperkt is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in