TI Expo – Samen sterker: Hanko & Jörg!

0
1

In de industrie van de technische isolatie en plaatbewerking, staan JÖRG Machines uit Dodewaard en HANKO uit Breda voor een krachtige samenwerking.

JÖRG Machines is al jaar en dag fabrikant en leverancier van diverse machines voor dunne plaatbewerking in de technische isolatie. Door het lange bestaan van JÖRG is er veel in-house kennis van de markt en de techniek. Een van de speerpunten van JÖRG Machines is het zorgen voor continuïteit bij haar klanten.

Als het gaat om de toelevering is HANKO al ruim 45 jaar dé partner voor alles op het gebied van technische isolatie. Vanuit de drie vestigingen in Nederland en Duitsland bevoorraden zij isolatieprofessionals in heel Europa – en ver daarbuiten. Het totaalassortiment is volledig geconcentreerd op gecertificeerde plaatmaterialen (HankoCLAD), isolatiematerialen van alle topmerken, bevestigingsmaterialen en gereedschappen (HankoFIX) voor de thermische, akoestische en brandwerende isolatie van leidingen, installaties, opslagtanks en machines.

Hoe is onze samenwerking tot stand gekomen?

Vanaf het moment dat Reinhard Reincke (Directeur JÖRG) en Hans van Gastel (Verkoopdirecteur HANKO) elkaar ontmoetten bij de VIB tijdens de voorbereidingen van de eerste editie van de Industrial Heat & Power hebben JÖRG en HANKO een sterke samenwerking opgebouwd. De gedeelde visie heeft ervoor gezorgd dat deze samenwerking niet alleen beperkt bleef tot de Heat & Power, maar ook uitgebreid is over de grens, naar beurzen in het buitenland.

Hoe versterken we elkaar?

Bezoekers van de stand van JÖRG en HANKO (E30) zullen direct merken dat zij verwelkomd worden door twee échte familiebedrijven. De sfeer is gemoedelijk en de goede samenwerking tussen twee partijen is merkbaar. De stand is als het ware een ‘werkplaats’ waar het gehele proces – van distributie tot verwerking van de materialen – samenkomt op één plek. Deze interactieve opzet biedt bezoekers de kans om inzicht te krijgen hoe de producten en diensten hand in hand gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in