Isolatie update

0
1

Armacell BeNeLux Team gereorganiseerd
Münster, 8 september 2021 – Armacell, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van flexibele isolatiematerialen voor de isolatie van apparatuur en technische schuimen, heeft zijn BeNeLux-verkoopteam geherstructureerd.

In maart van dit jaar volgde Dmitritsj (“Dimi”) Marijs Vanessa Breidel-Cratz op als Sales Manager BeNeLux, waarbij hij de algehele verantwoordelijkheid kreeg voor de markten van België, Nederland en Luxemburg. Dimi heeft 20 jaar ervaring in sales en marketing en vertegenwoordigt Armacell in Nederland sinds 2018.

Dmitritsj Marijs’ opvolger op de Nederlandse markt is Maurizio Lamanna, die in juni van dit jaar bij Armacell in dienst trad. Maurizio heeft vele jaren ervaring in de isolatie-industrie: voordat hij bij Armacell kwam, werkte hij ongeveer drie jaar als accountmanager op de verkoopafdeling van isolatiedistributeur SIG Technische IsolatieSpecialist en daarvoor ruim zes jaar als verkoopadviseur voor een isolatiefabrikant.
De Belgische en Luxemburgse markten worden sinds 2019 beheerd door Johan De Strycker. De ervaren isolatiedeskundige nam in april van dit jaar de extra functie van Business Development Manager Energy in de Benelux-landen op zich.

Het nieuwe gezicht van Armacell in Nederland:
Maurizio Lamanna

Sinds juni van dit jaar wordt het team ondersteund door Pierre Labiaux als Technical Sales Engineer BeNeLux. Na het behalen van zijn bachelor in de bouw en de verkoop aan de Hogeschool HELMo (Luik), werd Pierre aanvankelijk aangesteld als junior sales engineer bij LDA NV/SA, een Belgische verdeler van industriële componenten.

Daarnaast zorgen Monika Antonius-Wessing en Ina Blanke van het Armacell Customer Service Centre in Münster voor de Nederlandse klanten en ondersteunt Verena Weiling Johan de Stryker in de verkoopbinnendienst in België en Luxemburg.

Het nieuwe Armacell BeNeLux-team: Dmitritsj (“Dimi”) Marijs; Johan De Strycker, Maurizio Lammana en Pierre Labiaux (l.t.r.)

Over Armacell
Armacell is de producent van flexibel schuim voor de isolatie van apparatuur en een toonaangevende leverancier van technisch schuim. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve en efficiënte thermische, akoestische en mechanische oplossingen die een blijvende waarde creëren voor zijn klanten. De producten van Armacell dragen aanzienlijk bij tot de wereldwijde energie-efficiëntie en maken elke dag een verschil over de hele wereld. Met meer dan 3.000 werknemers en 23 productdivisies in 15 landen is het bedrijf actief in twee sectoren, Advanced Insulation en Engineered Foams, en zal het in 2020 een netto-omzet van 591 miljoen euro en een aangepaste EBITDA van 120 miljoen euro realiseren. Armacell richt zich op isolatiematerialen voor technische apparatuur, hoogwaardige schuimproducten voor hoogtechnologische en lichtgewichttoepassingen en de volgende generatie aerogel blanket-technologie. Voor meer informatie kunt u terecht op:
www.armacell.com
Informatie over onze producten is te vinden op www.armacell.nl

Kennisevent NCTI

30 Juni heeft het NCTI voor de derde keer een kennisevent georganiseerd waar CINI-inspecteurs en een groeiend aantal andere technische isolatiespecialisten hun kennis kunnen verrijken over nieuwe en of niche producten en toepassingen in de branche. Een gat in de markt, want het aantal deelnemers stijgt bij elke bijeenkomst.

Deze keer kreeg de firma Chabel de gelegenheid om hun product, Conti® Thermo-Protect technisch toelichten. Het is een niche product, dat zeer flexibel is, plastisch vervormbaar, zonder gebruik van lijm of hulpmiddelen zeer eenvoudig te verwerken, te repareren en ook weer te verwijderen. Vanuit de specialisten, met verschillende invalshoeken, werden interessante vragen gesteld.

Als tweede spreker was de heer Hennie Vollenbroek van Hilux5 aan de beurt. Met zijn jarenlange ervaring in o.a. de engineering van isolatiesystemen in ketelhuizen, gaf hij de vele varianten in typen en eigenschappen van ketelhuizen aan. Steeds minder mensen beschikken over deze specifieke isolatietoepassingen.

Het NCTI heeft toegezegd om in 2022 in een bepaalde vorm gevolg te geven aan de behoefte van kennisdeling met betrekking tot isolatiesystemen van ketelhuizen. Na afloop werd er weer afgesloten met een korte, maar gezellige netwerkborrel.

Het volgende kennisevent staat gepland voor 3 november. Renate van Maaren, Manager van NCTI geeft aan dat dan o.a. het thema tracing op de agenda staat. Bent u actief in de technische isolatie en heeft u interesse om meer kennis te vergaren of om andere specialisten te spreken, meldt u zich dan aan bij NCTI, info@ncti.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in